پایان یک باور غلط درباره خوردن جگر
پایان یک باور غلط درباره خوردن جگر

پایان یک باور غلط درباره خوردن جگر

به گزارش خبرآنلاین از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.۲۳۳۲۳۶

همچنین ببینید

روایت شهید طهرانچی از نقش رهبر انقلاب در هدایت علمی کشور

روایت شهید طهرانچی از نقش رهبر انقلاب در هدایت علمی کشور

رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی، در گفت‌وگویی که بخش‌هایی از آن منتشر شده، با اشاره به نقش راهبردی رهبر انقلاب در هدایت علمی کشور تأکید کرد که توسعه ایران به شکلی مؤثر با پیشرفت علمی درآمیخته است.