کوکپد/ مواد لازم برای ۴ نفر4 عدد نان باگت بزرگ و تازه500 گرم پنیر پیتزا رنده شدهپنیر گودا ورقهای 3 ورقهسوسیس به مقدار لازمکالباس به مقدار لازم2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شدهقارچ 5،6 عدد قارچ متوسط2 لیوان سس کچاپ2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو8 حبه سیر2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیکنمک،فلفل قرمز،پودر سیر و ادویه مخصوص پیتزا به میزان لازممراحلسوسیسها رو حلقه کنید.من برای روی هر پیتزا هفت،هشت تا حلقه سوسیس گذاشتم.کالباسها رو هم با دست یا قیچی آشپزخونه به تیکههای کوچیک خرد کنید.قارچ رو هم حلقه کنید و فلفل دلمه رو نگینی ریز خرد کنید.ترجیحا حلقههای سوسیس و قارچ،کلفت نباشن تا راحت پخته شن.اگه دوس دارید میتونید از ذرت پخته شده و زیتون هم بعنوان مواد پیتزاتون استفاده کنید نون باگت رو برمیداریم.سر و تهش رو با چاقو میبریم و جدا میکنیم.بعد با چاقو یا قیچی آشپزخونه از وسط و از درازا باگت رو تا نصف برش میزنیم و باز میکنیمش جوری که به شکل یه صفحه دربیاد.نیازی نیست داخل نون رو خالی کنید.میذاریمش رو یه سطح صاف و روی نونِ باز شده رو وردنه میکشیم تا صاف شه.برای تهیه چهار تا پیتزا،چهار تا نون باگت رو باز کنید.میتونید یه جسم سنگین روشون بذارید تا صافتر بشن ولی حواستون باشه که پاره نشن حالا باید سس مخصوص پیتزا رو آماده کنیم.این سس نقش بزرگی تو خوشطعم کردن پیتزاتون داره.من مقدار کافی سس کچاپ(اندازهش بطور چشمی فک کنم حداقل دو لیوان بشه) رو تو یه کاسه میریزم. ۲ قغ سس باربیکیو، ۲ ق غ سرکه بالزامیک، ۸ حبه سیر رنده شده،کمی نمک، کمی فلفل قرمز/پاپریکا،اندازه یکی،دو قغ پودر سیر و دو قغ ادویه مخصوص پیتزا یا پودر آویشن بهش اضافه میکنم و خوب هم میزنم.میتونید برحسب سلیقه خودتون مقادیر رو تغییر بدیدنونهای باز و صاف شده رو روی سینی فر میچینیم و سسی که درست کردیم رو با پشت قاشق روشون میمالیم.بجز نیم بند انگشت از هر طرف،تمام سطح نون باید کاملا آغشته به سس بشه.بعد روی نونها پنیر پیتزای رنده شده میریزیم جوری که پنیر تمام سطحشون رو بپوشونه.بعد سوسیسهای حلقهشده رو میچینیم و یه مقدارم کالباس خرد شده میریزیم.بعد قارچهای حلقه شده رو میریزیم روش.بعدم فلفل دلمه و اگه خواستید سبزیجات دیگه.بعد هر ورق پنیر گودا رو پنج شش تکه میکنیم و روی پیتزامون میذاریم.بعدم دوباره روش پنیر پیتزا میریزیم به همین شکل رو تمام نونهامون سس میزنیم و مواد میریزیم.فر رو از یه ربع قبل گرم میکنیم.سینی فر رو که نونها روش هستن میذاریم داخل فر و میذاریم ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمونن.بعدم گریل رو به مدت پنج دقیقه روشن میکنیم تا روی پنیرها کمی طلایی بشه.بسته به فرتون شاید لازم شه پخت و گریل چند دقیقه طولانیتر بشن پس حتما در فر رو باز کنید و پیتزاها رو چک کنید بعدم که پیتزامون آمادهست.یه پیتزای خیلی ترد و خوشمزه که از پیتزاهای بیرون خیلی بهتره.من که تا حالا واسه هرکی درست کردم عاشقش شده.فقط نکاتی که وجود داره اینان:از باگتهای بزرگ و تازه و نرم استفاده کنید.مواد رو کلفت برش نزنید تا خام نمونن.برای خوشطعمکردن سس وقت بذارید و تنبلی نکنید.اگه فقط کچاپ خالی رو نونها بمالید طعم پیتزاتون انقد خاص و خوب نمیشه.و مواد رو بیش از حد و چندلایه نریزید ولی تو ریختن پنیر پیتزا دست و دلباز باشید.توصیهم اینه که حتما علاوه بر پنیر پیتزا از گودا هم استفاده کنید اینم بگم که اگه از نون باگت بزرگ استفاده کنید اندازه پیتزاها هم بزرگ میشه و بااین مقدار موادی که گفتم میشه چهار تا پیتزا درست کرد که تو جمعها
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید