نمناک/ طرز تهیه پیتزا تابه ایاگر هوس یک پیتزای خوشمزه با یه عالمه پنیر را کردید و در خانه به فر دسترسی نداشتید میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه فست فودی را به کمک یک ماهیتابه و در سریع ترین شکل ممکن درست کنید و از عطر و طعم لذیذ یک پیتزای خانگی لذت ببرید. مواد لازم برای 2 نفرآرد سفید :حدود1 پیمانهتخم مرغ :1 عددماست :2 قاشق غذاخورینمک :1 پنسبکینگ پودر:5 گرمسوسیس :1 عددکالباس :4 ورقپنیر پیتزا :150 گرمفلفل دلمه ای :1 عددگوجه فرنگی :1 عددسس پیتزا :1 قاشق غذاخوریروغن زیتون :1 قاشق مرباخوریآویشن :1 قاشق مرباخوریدستور پخت پیتزای تابه ایبرای تهیه پیتزا خانگی باید ابتدا خمیر آن را تهیه کنید و برای تهیه خمیر لازم است شما داخل یک کاسه ابتدا تخم مرغ را بشکنید و بعد به آن ماست و به مقدار یک پنس نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند.سپس نصف آرد با بکینگ پودر الک شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.بعد کم کم بقیه آرد را اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی بدست بیاید.اگر خمیر چسبنده بود کمی روغن به آن اضافه کنید.بعد از آماده سازی خمیر،تابه مناسبی را که حجم خمیر در آن جا بگیرد انتخاب کنید و با کمی روغن مایع چرب کنید.سپس خمیر را در کف تابه به صورت یکدست پخش کنید.روی خمیر مقداری روغن زیتون بمالید و بعد یک قاشق سس را روی خمیر بریزید و پخش کنید.به ترتیب روی سس مقداری پنیر پیتزا بریزید. و بعد از آن کالباس های ریز خرد شده ،گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را روی پنیر پیتزا بریزید.بعد از اینکه تمام مواد دلخواه را خرد کردید و روی خمیر پیتزا چیدید، نوبت به اضافه کردن پیتزا پیتزاست که باید به میزان فراروانی پنیر روی مواد بریزید.برای زیباتر شدن پیتزا مقداری گوجه ، زیتون ، قارچ ، ذرت و فلفل دلمه ای نگینی شده را روی پنیر بریزید.روی حرارت ملایم گاز شله پخش کن قرار دهید و تابه را روی آن بگذارید و درب تابه را ببندید.صبر کنید تا اطراف خمیر پیتزا طلایی شود و اگر اینطور شد پیتزای شما تقریبا آماده شده است. پیتزای تابه ای آماده شده را پس از برش زدن با پودر آویشن و سس دلخواه میل کنید.

آموزش تهیه پیتزا خانگی در تابه
برچسب ها آشپزی من پیتزا پیتزای خانگی