توصیف دقیقه به دقیقه بدن بعد از خوردن یک برش پیتزا
توصیف دقیقه به دقیقه بدن بعد از خوردن یک برش پیتزا

توصیف دقیقه به دقیقه بدن بعد از خوردن یک برش پیتزا

خراسان/ بعد از این که اولین تکه از پیتزا را در دهان‌تان  گذاشتید، آنزیم‌های موجود در بزاق فرایند هضم را آغاز می‌کنند، حس کردن طعم پیتزا در  دهان و چربی موجود در آن باعث احساسی خوشایند در مغز و لذت در فرد می‌شود.  کمی بعد بدن کربوهیدرات‌ها را می شکند و آن‌ها را تبدیل به شکر می‌کند. چربی موجود در پنیر و پپرونی باعث کند شدن این فرایند می‌شود.  بعد از 20 دقیقه قند خون برای لحظاتی بالا می‌رود و پانکراس انسولین ترشح می‎کند.  نیم ساعت بعد از خوردن یک تکه از پیتزای پپرونی اسید معده چربی موجود در پیتزا را هضم می‌کند و چربی‌ها به سمت کبد حرکت می‌کنند که به دنبال آن کلسترول خون به‌طور موقتی افزایش می یابد.  بعد از گذشت یک ساعت کربوهیدرات با افزایش سروتونین باعث حس خواب‌آلودگی و کرختی می‌شود.   چهار ساعت بعد از صرف پیتزا همچنان چربی موجود در خون بالاست. با این حال، سطح قند خون کاهش یافته است و غذا در مسیر هضم نهایی قرار دارد. شما می توانیدبرای مقابله با کربوهیدرات و غذای پرچربی که مصرف کرده‌اید، یک میان‌وعده حاوی سبزیجات مصرف کنید.

نویسنده : مهدیس مرادیان خبرنگار

همچنین ببینید

روزنوشت ۱۶ مهر ۱۳۸۱
                خاطرات هاشمی: معادیخواه نمونه‌هایی از سوءاستفاده‌های جناح‌ها از رانت‌های دولتی را گفت

روزنوشت ۱۶ مهر ۱۳۸۱ خاطرات هاشمی: معادیخواه نمونه‌هایی از سوءاستفاده‌های جناح‌ها از رانت‌های دولتی را گفت

عصر مصاحبه مفصلی درباره حکومت جهانی امام زمان(عج) با مجله انتظار [و ویژه‌برنامه به سوی ظهور] سیما داشتم.