فرنی پسته ای خوشمزه و مجلسی برای افطار

فرنی پسته ای خوشمزه و مجلسی برای افطار

کم خبر/ طرز تهیه یمواد لازم:اردبرنج؛۳ ق غنشاسته ذرت:۱ ق غشکر:۵ ق غپودر پسته:یک سوم پیمانهشیر:۲ پیمانهکره:۱ق غگلاب:۲ ق غوانیل:یک چهارم ق چخامه صبحانه:۳تا ۴ ق غ«بدلخواه»نکات مهم:نشاسته ی ذرت حتما بریزید برای لطافت فرنی لازمهارد گندم و جایگزین ارد برنج نکنید،حتما از ارد برنج استفاده کنید.خامه صبحانه قابل حذفه،منتها با خامه خیلی خوش طعم تر میشه.وقتی مواد و روی حرارت میزارید به هیچ وجه ازش غافل نشید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه و حتما هم حرارت اجاق گاز کم باشه.تا زمانی که فرنی داغه داخل طرف سرو بریزید .روش رو با پودر دارچین و پودر پسته یا خلال پسته و یا با پرک پسته تزئین کنید.این مقدار برای دونفر کافیه.

از صفحه نادیاکوک

همچنین ببینید

عکس| دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با رئیس فدراسیون، کادر فنی و اعضای تیم ملی وزنه‌برداری

عکس| دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با رئیس فدراسیون، کادر فنی و اعضای تیم ملی وزنه‌برداری

رئیس و کادر فنی فدراسیون وزنه‌برداری و اعضای تیم ملی این رشته ورزشی در آستانه اعزام به مسابقات جهانی وزنه‌برداری نروژ با معاون اول رئیس‌جمهور دیدار کردند.