نان زنجبیلی سنتی؛ نان محبوب و پرطرفدار تبریزی ها برای افطار

نان زنجبیلی سنتی؛ نان محبوب و پرطرفدار تبریزی ها برای افطار

کم خبر/  نان زنجبیلی یا ( زنجفیلی کوکه ) این نون یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین نونها در تبریزه، در مراسم مختلف مذهبی، در مهمانی افطار و برای صبحانه این نون خیلی استفاده میشه. از طعم عالی و محشرش هم هر چی بگم کم گفتم، یعنی هرکی طعم زنجبیل رو دوست داشته باشه مثل من عاشق این نون میشه.مواد لازم :آرد فانتزی ۵۰۰ گرمنمک ۱ ق.چ ۸ گرمشکر ۱ ق.چ ۸ گرممخمر ۱ ق.چ ۵ گرمبهبود دهنده s500 ۱ ق.چ ، ۵ گرمپودر زنجبیل ۱ تا ۲ ق.غ ، ۱۵ گرم.آب ۱۵۰ گرم یا ⅔ پیمانهماست پر چرب ۲ ق.غ سر پرروغن ۲ ق.غ یا ۲۵ گرمکره ۵۰ گرمتخم مرغ ۲ تا سفیده با ۱ عدد زردهیک زرده با ۱ قطره شیره انگور برای رومالکنجد و سیاه دانه ب ای روی خمیر ..دمای پخت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بیشتر نشه که نان ها خشک میشه .فر گازی ۲ دقیقه گریل کنید تا برشته بشه .بهبود دهنده برای کیفیت بیشتر نان اضافه میشه و همچنین ماندگاری بیشتر ، میتونید حذف کنید .

از صفحه مسترفودکس

همچنین ببینید

روایت پنج زن عاشق در کربلا

روایت پنج زن عاشق در کربلا

«فردا مسافرم»» نوشته مریم راهی، روایتی متفاوت از واقعه کربلاست که با زبانی زنانه و ظریف، از احساسات و سختی‌های زنان کاروان اسرا می‌گوید و عشق و وفاداری آنان را در فضایی پرتنش و تاریخی به مخاطب منتقل می‌کند.