کم خبر/ کشک بادمجان ساده و مشتی نکته : کشک بادمجون رو میشه با بادمجون کبابی هم درست کرد،من از کشک باز یا ماست بندی استفاده میکنم چون دیگه نیاز به آب نداره و طعم خالص کشک رو داره،در ضمن من اصلا به کشک بادمجون نمک نمیزنم ،چون کشک خودش شورهست مواد لازم (٤ نفر)بادمجان>> ١ کیلو و نیمکشک >> نیم کیلوپیاز >> ٥ عددسیر>> ٥ عددنعناع خشک >> ٢ قاشق غ خفلفل سیاه >> نصف قاشق چ خزرد چوبه >> نصف قاشق چ خگردو آسیاب >> ٢ قاشق غ خ .طرز تهیهاول بادمجون رو میشوریم و پوست میکنیم و روش ١ قاشق غ خ نمک میریزیم خوب هم میزنیم و یه جسم سخت میزاریم روش بعد از نیم ساعت آبش رو خشک میکنیم و سرخش میکنیم ،و از صافی رد میکنیم تا روغن اضافش بره،حالا ٢٠ دقیقه بادمجون رو با کشک باز میپزیم و کنار میزاریم،برای پیاز و سیر و نعنا داغ،روغن رو داغ میکنیم و این کارو انجام میدیم،یادتون باشه پیاز نباید آبدار باشه ،هر چه قدر هم نعنا خشک داشتیم همون قدر روغن میریزیم،حالا نصف مواد به همراه فلفل سیاه و زرد چوبه رو به کشک و بادمجون اضافه میکنیم و ١٥ دقیقه میپزیم ،نوش جان
از صفحه مستر تابه