حلوای سنتی ارسنجانی به روش اصیل مامان بزرگ ها

حلوای سنتی ارسنجانی به روش اصیل مامان بزرگ ها

کم خبر/ این حلوای محلی خوشمزه و مقوی رو ارسنجانی ها برای صبحانه و افطار می خورند، در زبان خودشون به آرد جوانه گندم سی ین میگن مثل این می مونه که فرنی و سمنو رو با هم ترکیب کنید، آرد برنج و آرد جوانه گندم با ادویه مخصوص، تا حدودی مثل حلوای سی ینه با این تفاوت که سفت نیست و شبیه سمنو میشهاگر در منطقه شما هم شبیه این حلوا رو دارید معرفی کنی

از صفحه «دورنیست»

همچنین ببینید

روزنوشت ۱۶ مهر ۱۳۸۱
                خاطرات هاشمی: معادیخواه نمونه‌هایی از سوءاستفاده‌های جناح‌ها از رانت‌های دولتی را گفت

روزنوشت ۱۶ مهر ۱۳۸۱ خاطرات هاشمی: معادیخواه نمونه‌هایی از سوءاستفاده‌های جناح‌ها از رانت‌های دولتی را گفت

عصر مصاحبه مفصلی درباره حکومت جهانی امام زمان(عج) با مجله انتظار [و ویژه‌برنامه به سوی ظهور] سیما داشتم.