کم خبر/ حلوا سه آردبرای شربت:آب ۳ لیوانشکر ۳ لیوان(از نظر من شیرینیش زیاده میتونین دو نیم لیوان هم بریزین)گلاب نصف لیوانپودر هلزعفران به میزان لازمآب و شکر را روی حرارت بزارین تا گرم بشه و شکر حل بشه وقتی اب جوش اومد گلاب و زعفران و هل را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارین(گلاب و هل اول نریزین که بوش از بین نره)برای حلوا آرد گندم ۱ لیوانآرد برنج یک لیوان سرخالیآرد نخودچی نصف لیوانروغن مایع یک تا یک و یک چهارم لیوانکره ۲۵ گرماول آرد گندم رو تو ظرف مورد نظر الک کنین و با حرارت ملایم تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده. (رنگ تیره دوست دارین بیشتر تفت بدین روشن دوست دارین زیاد تفت ندین) بعد یک ربع آرد برنج رو روش الک کنین و باز حدود یک ربع تفت بدین .حالا ارد نخودچی الک شده را اضافه و سریع تفت میدیم (چون آرد نخودچی زود میسوزه).بعد تفت دادن همه اردهارو با هم الک کنین دوباره روی حرارت بزارین و روغن مایع رو کم کم بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین. در آخر کره رو اضافه کنین و هم بزنین و زمانی که به رنگ دلخواهمون رسید شربت ولرم را کم کم با ملاقه اضافه کنین شعله گاز روی حرارت ملایم باشه تا زمانی که شربت به خورد حلوا بره و حلوا خودش رو جمع کنه و به روغن بیافته حتما شهد رو کم کم بریزین تا به غلظت دلخواه برسه ممکنه بر اساس نوع ارد شربتش زیاد باشهاز صفحه الهام بابایی
طرز تهیه بیسکو حلوا خوشمزه و مجلسی
برچسب ها آشپزی رمضان آشپزی من افطاری بیسکو حلوا حلوا رمضان