کم خبر/ ماقوت بستنیشیر ۳ لیواننشاسته ذرت ۳ قاشق سر پرژلاتین ۳ قاشق پرگلاب سه چهارم لیوانشکر سه چهارم لیوانزعفران مقداریوانیل به دلخواهبستنی ۱۵۰ گرمخامه ۳ قاشق غطرز تهیه :اول ژلاتین رو با مقداری اب مخلوط کنین و روی حرارت کتری بن ماری کنین تا ابکی شودبعد خامه و بستنی رو هم بن ماری کنین تا رقیق و ابکی بشهمقداری از شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و خوب هم بزنین تا نشاسته یکدست شود بعد مابقی شیر و شکر اضافه کنین و هم بزنین و روی حرارت بگذارینشکر حل شد گلاب و ژلاتین بن ماری و بستنی و خامه رقیق شده رو اضافه کنین هم بزنین تا کمی غلیظ شود مقدار زعفران بریزین تا رنگ دلخواه به دست آید غلظتش کمی از فرنی کمتر شد خاموش کنین و تو ظرف مورد نظر بریزین و چند ساعت تو یخچال بزارین تا خودشو بگیره
از صفحه الهام بابایی