خراسان/ مواد لازم ۱۵۰ گرم آرد گندم ۳۰۰ گرم خرما ۱۵۰ گرم روغن مایع یک دوم قاشق غذاخوری پودر دارچینیک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل پودر پسته و نارگیل برای تزیینطرز تهیه*برای پخت این دسر در ماه رمضان ابتدا خرماها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.* خرماها را له کنید.* ۲ بار آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.* آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.* روغن را در تابه بریزید تا رنگ آرد، قهوهای روشن شود.* سریع و بهصورت مداوم هم بزنید.* خرماهای لهشده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.* زنجبیل و دارچین را اضافه کنید.* حرارت را برای مدتی کم کنید و سپس دسر را از روی حرارت بردارید.* در مرحله آخر،حلوا را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
