طرز تهیه ته دیگ بال مرغ؛ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ته دیگ بال مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

برترین ها/ ته دیگ بال مرغ یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و ساده برای داشتن یک ته دیگ مجلسی و ساده است که با بال مرغ تهیه می شود و شما می توانید برای مهمانی و مجالس بجای استفاده از ته دیگ های تکراری از بال مرغ استفاده کنید و در نهایت یک بال مرغ بسیار خوشمزه و ترد داشته باشید که می توانید به همراه زرشک پلو این غذای خوشمزه را سرو کنید. شما می توانید به دلخواه از بال و کتف استفاده کنید و یا فقط از بال مرغ استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ بال مرغ رستورانیبال مرغ ۵۰۰ گرمبرنج ۳ پیمانهزعفران دم کرده به مقدار لازمپیاز ۱ عددسیر ۱ حبهنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازمطرز تهیه ته دیگ بال مرغ بدون ماست به سبک رستورانیمرحله اول: مرینت کردن بال مرغابتدا باید بال ها را مزه دار کنید، برای این کار پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و به همراه زعفران و بال مرغ و ادویه ها و سیر خوب ماساژ دهید و برای نیم ساعت تا ۱ ساعت زمان دهید تا بال مرغ مزه دار شود و یا می توانید از شب قبل این کار را انجام دهید.مرحله دوم: نیم پز کردن بال مرغاین مرحله دلخواه است شما می توانید مرغ ها را به صورت نپخته کف قابلمه بچینید و یا داخل تابه کمی روغن ریخته و بال ها را سرخ کنید تا نیم پز شود و یا حتی می توانید برای ۱۰ دقیقه داخل هواپر یا سرخ کن یا سولاردم با دمای ۱۶۰ قرار دهید.مرحله سوم: پخت برنجبرنج را از چند ساعت قبل باید بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد آبکش کنید و نیمی از برنج را داخل یک کاسه بریزید و با زعفران مخلوط کنید.مرحله چهارم: پخت ته دیگ بال مرغدر ادامه باید کف قابلمه کمی کره و روغن و زعفران بریزید و بال ها کف قابلمه از سمت پوست مرغ بچینید و برنج زعفرانی را روی آن ریخته و با کفگیر صاف کنید و بعد برنج ساده را بریزید و روی پلو را صاف کنید و برای ۴۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جاننکات کلیدی در تهیه ته دیگ بال مرغ زعفرانی شیک و مجلسیاگر می خواهید بال ها را به صورت خام کف قابلمه قرار دهید بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.می توانید این ته دیگ بال مرغ خوشمزه را داخل قالب های مختلف ریخته و در فر نیز تهیه کنید.در تهیه این غذا هرچقدر بیشتر زعفران بزنید رنگ و طعم بهتری خواهد داشت.می توانید پیاز و سیر مواد مرینت را جدا سرخ کنید و در کنار این پلو قرار دهید و سرو کنید. پ

همچنین ببینید

حسام الدین آشنا: برجام نمرد، به قتل رسید/ لازم نیست خیلی دنبال قاتلانش بگردید + تصویر

حسام الدین آشنا: برجام نمرد، به قتل رسید/ لازم نیست خیلی دنبال قاتلانش بگردید + تصویر

حسام الدین آشنا درباره برجام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: برجام نمرده‌است ؛ به قتل رسیده‌است.