کم خبر/ دوکلی اشکنه یا اشکنه دوغی از غذاهای خیلی ساده، خوشمزه و بسیار مقوی که کردهای کرمانج این منطقه از خراسان رضوی خیلی دوست دارند، اول پیاز را در روغن محلی سرخ کردند، زردچوبه هم اضافه شد بعد دوغ محلی رو اضافه کردند و شروع به هم زدنش کردند و در همون حال نعنا، شیرین بادیان، گل کاجیره یا همون گلرنگ و یکی دو نوع سبزی خشک محلی (که ممنون میشم اگر دوستان محلی میدونن اسمش رو به ما بگن) هم داخلش ریختند، بعد باید به قول خودشون خوب قُل بزنه و جا بیفته، معجونی شد برای خودش بعد نون محلی رو توش ترید کردیم و گردوی کوبیده شده هم روش ریختیم و ....جای همگی خالی.ممنون از خانم ها ضیایٔی و مظفری که این اشکنه دوغی خوشمزه رو در روستای لایٔین شهرستان کلات برامون درست کردند.منبع ویدئو: اینستاگرام دور نیست
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar