مجله افق کوروش/ اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای را معمولا عادت داریم با گوشت چرخکرده یا در مواقعی با سویا طبخ کنیم که اتفاقا بسیار هم خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار است. اما اگر برای مصرف گوشت قرمز محدودیت دارید یا دوست دارید غذاهای جدید و متنوع و خوشمزه را امتحان کنید بد نیست یک نوع اسپاگتی سریع با مرغ و قارچ و خامه را در اولین فرصت درست کنید. طرز تهیه اسپاگتی رشتهای با مرغ و قارچ و خامه و نکات مهم خوشمزه و خوش عطر شدن این اسپاگتی لذیذ را در این مطلب بخوانید.مواد لازم برای ۶ نفرسینه مرغ: ۱ عدد بدون پوست و استخوانماکارونی: ۱ بستهقارچ: ۲۰۰ گرمخامه صبحانه: ½ لیوان فرانسویپنیر پارمزان: ۱/۳ لیوان فرانسویکره: ۲۰ گرمروغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوریجعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوریسیر: ۱ حبهآرد: ½ قاشق غذاخوریآب مرغ: ۱ لیوانطرز تهیهشاید از خودتان بپرسید که اسپاگتی چیست و چه فرقی با ماکارونی دارد؟ اسپاگتی در واقع همان ماکارونی رشتهای است، نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر. خب، برای درست کردن اسپاگتی با مرغ و قارچ و خامه ابتدا سس اسپاگتی را درست کنید. سینه مرغ را به صورت فیله نازک برش بزنید. فیلههای مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید و در روغن زیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیله مرغ سرخ شد آنها را از ماهیتابه خارج کنید و ۲۰۰ گرم قارچ برش زده را در ماهیتابه بریزید.وقتی قارچها سبک و طلایی شدند و آبشان گرفته شد از ماهیتابه خارج کنید. حالا ۲۰ گرم کره را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد سیر را در آن خیلی کم تفت دهید. همین که بوی سیر بلند شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی طعم خامی آرد تا حدودی گرفته شد آب مرغ را اضافه کنید و همزمان مرتب آرد را هم بزنید تا گوله نشود. خامه و پنیر پارمزان را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.وقتی مایه خامهای اسپاگتی مقداری خودش را گرفت و قوام پیدا کرد فیلههای مرغ سرخ شده و قارچ را هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای را بپزید و آبکشی کنید. در پایان ماکارونی آبکش شده را به مایه خامه و قارچ و مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. روی اسپاگتی مرغ با قارچ و خامه را با جعفری ساطوری خرد شده تزیین کنید.طرز تهیه اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگیمواد لازم برای ۶ نفرسینه مرغ: ۵۰۰ گرمماکارونی رشتهای: ۱ بستهروغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوریکره: ۱ قاشق غذاخوریپیاز: ۱ عدد متوسطفلفل دلمهای سبز و قرمز: ۲ عددسیر: ۴ حبهرب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی: ۳ عددنمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازمجعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوریآویشن: ۱ قاشق چایخوریزیره: ۱ قاشق چایخوریطرز تهیهمرغهای این مدل اسپاگتی بهتر است به صورت مکعبی و در ابعاد ۳ در ۳ یا کمی بزرگتر خرد شوند. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد تکههای مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ برگردد و سفید شود. حالا کره را اضافه کنید و با مرغ تفت دهید. پیازها را ساطوری خرد کنید و اضافه کنید. وقتی پیازها سبک و طلایی شدند نوبت اضافه کردن سیرهای رنده شده، فلفل دلمهای خرد شده است. نمک، فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل آویشن و زیره را هم اضافه کنید و کمی دیگر مواد را با هم تفت دهید تا طعم خامی ادویهها گرفته شود.حالا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و وقتی آب گوجه تقریبا کشیده شد، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. در این فاصله ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید. ۱ لیوان از آبی که ماکارونی را در آن پختهاید بردارید و روی این مایه ماکارونی که درست کردهاید بریزید. اجازه بدهید چند قل بزند و کمی بجوشد. وقتی آب مایه کشیده شد ماکارونی آبکش شده را به آن اضافه کنید و تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.دو یا سه دقیقه زمان دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. روی اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگی را در صورت دلخواه با جعفری ساطوری خرد شده تزیین و میل کنید.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar