خراسان/ موادلازم اسفناج - ۲ پیمانه قارچ - ۵ عدد تخممرغ - ۴ عدد کره – یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز - به مقدار لازم1- ابتدا ساقههای اسفناج را جدا کنید و برگهای آن را داخل ظرفی بریزید و بشویید.2- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.3- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.4- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.5- در تابه دیگر همزمان قارچهای خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود. 6- قارچهای تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.7- تخممرغها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.8- تخممرغها را به همراه ادویهها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخممرغها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود. در پایان با گوجه فرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید. نکات شما میتوانید در وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید وآن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید. به دلخواه میتوانید لبههای املت را مانند کرپ روی هم بیاورید. میتوانید یک گوجه فرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجهفرنگی داشته باشید. اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید میتوانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.
